MEGÉR-TÉSZ Mezőgazdasági Értékesítő- TÉSZ Szövetkezet

2473 Vál, Burgundia utca 63.   megertesz@gmail.com   +36 70 198-09-09

Kereskedelem

A „MEGÉR-TÉSZ” kereskedelmi divízióját több évtizedes szakmai múlttal rendelkező, mezőgazdasági termények fuvarozására szakosodott csapat látja el, amely 2015-ben külkereskedelmi részleggel bővült.

A kereskedelemben dolgozó munkatársak szorosan együttműködnek a TÉSZ adótanácsadási és könyvelési részlegével, így elkerülve és minimálisra csökkentve export esetén a várakozási határidőt, s az EKAER-bejelentési kötelezettséggel kapcsolatos kérdésekben is gyors segítséget tudnak nyújtani a TÉSZ tagjainak.

A nagy odafigyeléssel kiépített kapcsolatrendszernek köszönhetően az ország egész területére vállalható a termés szállítása. A széles alvállalkozói kör és az ott egyre bővülő autópark révén biztosítható a TÉSZ tagság részére, hogy egy időben több helyszínre is eljuthassunk a termésért.

Minden belföldi termésszállítást vagy nemzetközi fuvarszervezést alapos logisztikai tervezés előz meg a munka gyors és szakszerű, gördülékeny elvégzése érdekében.

Mindezeken túl szövetkezetünk fő célkitűzései közé sorolható a kereskedelmi lehetőségek bővítése, új értékesítési útvonalak keresése, valamint az innovációs tevékenység szélesítése a már meglévő és új piaci szegmensekben.

© 2016 – 2024. MEGÉR-TÉSZ Mezőgazdasági Értékesítő- TÉSZ Szövetkezet

Pin It on Pinterest