MEGÉR-TÉSZ Mezőgazdasági Értékesítő- TÉSZ Szövetkezet

2473 Vál, Burgundia utca 63.   megertesz@gmail.com   +36 70 198-09-09
Üzleti fórum

Sikeres szerb-magyar üzleti fórum Nišben

Szerző: | nov 23, 2016

Rengeteg új élmény, pozitív tapasztalat és szó szerint gyümölcsöző kapcsolat – a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) és a Szerb Kereskedelmi és Iparkamara (CCIS) szervezte üzleti találkozó keretében Nišben vendégeskedett a MEGÉR-TÉSZ Szövetkezet csapata a közelmúltban.

A november 20-21-én rendezett eseménysorozaton reményeink szerint gyümölcsöző üzleti kapcsolatok kiépítést indíthattuk el a rövidre szabott, ám annál hatékonyabb tanácskozások során. Fontos fordulatként emelném ki, hogy nem a hagyományosnak mondható adok-veszek kereskedelmi kapcsolatokra építettük ezeket a beszélgetéseket – sokkal inkább a korábbinál szorosabb kapcsolódásokon alapuló, a tapasztalat- és információcserét fókuszba állító együttműködés vette kezdetét. Természetesen találkoztunk potenciális, a hagyományos kereskedelem elemeire építő partnerekkel is – e kapcsolatokat szintén nagy becsben tartjuk. Tárgyalásaink nyomán többek között üzletláncok, hűtőházak képviselőivel egyeztettünk, de gépgyártással és azok felújításával foglalkozó üzletfelekkel is gazdagodhattunk.

Üzleti fórum

Üzleti fórum

Az üzleti találkozó keretében letettük egy szorosabb, egymás iránti tiszteletre és bizalomra alapozott együttműködés pilléreit is – kölcsönösen nyomatékosítva, hogy nem légvárakat építünk, hanem egy erős és összetartó, kölcsönös információcserén alapuló, fejlődőképes és hatékony kapcsolatrendszer és üzleti modell kiépítésén dolgozunk. E merőben új szemléletmódot formáló elgondolások alapján további tárgyalások várhatók, ráadásul a partnerkapcsolatokat erősítendő kölcsönös ültetvény- és üzemlátogatásokat tervezünk a közeljövőben. Ennek első lépéseként lehetőségünk nyílt arra, hogy bepillantást nyerjünk egy egyedülálló hűtőház, a Monicom mindennapi életébe Moma Nikolić jóvoltából – innen folytatjuk, hiszen a vendégjárás részleteit a jövő héten osztjuk meg böngészőinkkel!

Térjen vissza következő héten szerdán is, hogy bepillantást nyerhessen a monumentális épületegység részleteibe – és nem utolsósorban tájékozódhasson aktuális híreinkről.

A fejlődés megállíthatatlan, virágzó együttműködések sorára számítunk – a Nišben történt hétfői egyeztetések kedden már Veszprémben folytatódtak, szintén a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) rendezte eseményen, a térségi kirendeltségek vezetőinek közreműködésével rendezett előadáson – ennek részleteiről a most elindított hírfolyam harmadik egységeként olvashat ugyanitt!

Üzleti fórum

Üzleti fórum

Pin It on Pinterest

Share This